در پخت و پز غذا در ارمنستان کمتر از ادویه جات مختلف استفاده می شود و
معمولا نمک و فلفل ادویه اصلی غذاست. رسمی ترین غذای ارمنستان انواع باب
های مختلف است. علاوه بر انواع کباب های مختلف، غذاهای دیگر همچون شاورما،
فلافل، فوتوچینی، اسپاگتی، بیف استراگانوف، لحماژو و هاریسا نیز دیده می
شود.
نان های متنوعی نیز در ارمنستان وجود دارد که از جمله نان
لواش، مادناکاش، هرازدان و باگت. فست فودها نیز در ارمنستان یافت می شود که
از جمله آنها می توان ای اف سی، کی اف سی و پیتزاهات را به عنوان معروف
ترین ها نام برد.
درباره این سایت